O nama

apoteka maxima crna gora logo

Apoteke Maxima – prijatelji vaše porodice

Apoteka Maxima posluje sa dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj djelatnosti.
Sa radom je počela 2000-te godine i od tada se trudi da svojim pacijentima omogući sve potrebne informacije, lijekove kao i proizvode.  Apoteka Maxima posluje na ukupno 5 lokacija od čega su 3 u Podgorici, jedna u Tivtu u renomiranom naselju Porto Montenegro kao i u Herceg Novom u elskluzivnom Potonovi.

DELTA CITY
PODGORICA

CITY MALL
PODGORICA

DŽORDŽA VAŠINGTONA
PODGORICA

APOTEKE MAXIMA PORTONOVI

PORTONOVI
HERCEG NOVI

PORTO MONTENEGRO
TIVAT

Naš cilj je da u pozitivnom radnom okruženju i uz svakodnevni napredak pružimo najbolje rezultate za dobrobit korisnika naših usluga. Tokom godina osluškivali smo potrebe naših pacijenata i trudili se da uvodimo novosti u apotekarstvu Crne Gore. Naši farmaceuti se trude da svakom pacijentu iznesu sve potrebne informacije o lijekovima koje uzimaju pri tome pacijent sa farmaceutom komentariše lijekove i preparate koje koristi kako bi se bolje upoznao sa njihovim djelovanjem, nus pojavama a farmaceut odgovara na sva njegova pitanja.

Online Apoteka Maxima

Naša veb stranica www.apotekemaxima.me postavljaja novi standard u oblasti apotekarstva. Online apoteka Maxima omogućava korisnicima naših usluga da zadovolje svoje potrebe ne samo na teritoriji Podgoice ili Tivta već i u drugim mjestima kako Crne Gore tako i regiona.  Ovim putem smo željeli da vam omogućimo da lakše pronađete preparate koji će vam pomoći u očuvanju zdravlja. Naši stručni farmaceuti vam stoje na raspolaganju za sva pitanja i nedoumice kod izbora preparata. Možete nas kontaktirati mailom na apoteka.maxima@t-com.me ili telefonom na broj +382 69 312 400 svakim danom od 8:00 – 20:00

Ovim putem naglašavamo da informacije, savjeti i opisi preparata na veb stranici nisu zamjena za ljekarski pregled. Ukoliko imate zdravstvenih problema prije korišćenja lijekova i preparata za liječenje posavjetujte se s ljekarom ili farmaceutom. Prema važećem zakonu, lijekovi se ne mogu prodavati putem interneta.