Centripura Depurativa kesice

Cijeli ekstrakt voca i povrca: Artičoke i Đumbir

Sadržaj: 6x7g kesice

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla:6372

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

Cijena na upit

Description

Centrifugirano svježe voće i povrće su zdrav i ukusan način dodavanja vitamina, elemenata u tragovima i mineralnih soli koji su od vitalnog značaja za našu dobrobit. Ali mi uvek nemamo vremena (ili sklonosti) da ih pripremimo. Danas, srećom, problem je rešen Centripura®!

Centripura® je koncentrat celih ekstrakta voća i povrća, koji se lako pripremaju: čašu vode je sve što je potrebno. Isto kao što je sveže centrifugirano, spremno za minut.

U svojoj formuli prečišćavanja, sa Artičokama i Đumbirom, Centripura® se preporučuje u svim situacijama u kojima stres ili loša ishrana izazivaju stvaranje toksina, sa neugodnošću organa za iscrtavanje i očiglednim posledicama na kožu.

Prečišćavanje Centripura® sadrži: Artičoke, sa pročišćavajućom akcijom; Bundeva, bogata karotenoidima i kivi, sa antioksidativnom akcijom; Limun, Apple i Ginger pomažu varenju i ispravnom tranzitu crevnih ćelija; Spanać, sa restorativnim akcijama. Uz dodavanje vitamina A, C i E, sa antioksidativnim dejstvom.

Centripura® Depurativa preporučuje se kada stres i loša ishrana izazivaju nastanak toksina stvarajući situacije neugodnosti organa za iscjeljenje i očigledne posledice na kožu.

Razblažite 1 vrećicu u velikoj čaši vode (oko 200 ml), mešajte, pustite da rehidriraju nekoliko minuta i popijte.

Sastojci: Cijeli ekstrakti od Artichoke, Đumbir, Kivi, Apple, Limun, Spanać, Bundeve i Vitamini A, C i E.

Nema glutena, nema laktoze, pogodno za vegane.

Additional information

Brendovi

Biosline

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products