Cysta Q kapsule

Pakovanje: 60 tableta

Šifra proizvoda: 2720

50.50
Qty :

Description

Dijetetski suplement posebno formulisan da održava zdravlje bešike i njen integritet.

Cysta-Q je patentirana mešavina aktivnih sastojaka koji su klinički testirani i dokazano efikasni kod problema funkcije bešike i integritet njene sluznice, posebno kad je u pitanju intersticijalni cistitis i osetljiva bešika.

Cysta-Q je klinički ispitan kompleks koji se pokazao veoma uspešnim kao pomoć kod simptoma intersticijalnog cistitisa i preosetljive bešike. Povoljno utiče i na hronične cistitise.

Intersticijalni cistitis je jedno od najneprijatnijih ne-malignih oboljenja kod odraslih a odnosi se na urinarni trakt. Ovaj oblik cistitisa se najčešće viđa kod žena. Pacijenti sa intersticijalnim cistitisom imaju čitav spektar tegoba (simptoma), uključujući bolove u predelu mokraćne bešike, donjem predelu trbuha, iza pubične kosti, netolerantno (urgentno) mokrenje, na skoro svakih 15-20 minuta, pa čak i češće. Dodatno postoje tegobe, bol i lokalna nelagodnost u toku seksualnog odnosa. Pravi uzrok intersticijalnog cistitisa još uvek se ne zna. Smatara se da je ovo jedan oblik autoimunog oboljenja.

Sastav: Smješa od 540 mg
· kvercetin
· bromelain
· papain
· brusnica
· passion flower biljka
· valerijana (koren)
· wood betony (list)

CISTA Q ne sadrži: so, kvasac, pšenicu, gluten, konzervans, skrob, šećer, natrijum, mleko/mlečni proizvodi, veštački ukus, soja, pirinač.

1 kapsula dva puta dnevno uz obrok, ili po preporuci lekara

Cysta-Q je zaštićeno ime za posebno organizovane bioflavonoide.

Bioflavonoidi su polifenolne supstance koje se nalaze u biljkama, pogotovo u luku, začinima, zelenom čaju i crvenom vinu. Ove supstance imaju anti-oksidativna svojstva, i to dvostruka, i kao ‘gutači’ slobodnih radikala i kao inhibitori ksantin oksidaze. Imaju i anti-imflamatorna svojstva, blokirajući hemokine i cistokine kao i anti-mikrobna i anti-gljivična svojstva. Cysta-Q kompleks je baziran na delovanju kombinovanih bioflavonoida, naročito kvercetina koji ima antioksidativna svojstva uključujući moguće smanjenje rizika od srčanih oboljenja i anti-kancerogeno dejstvo.

Additional information

Brendovi

Vidapharm

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products