Femisan B kapi

Pakovanje: 30 ml

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla: 535

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

7.63
Qty :

Description

Za vašu sigurnost u menopauzi

Femisan B je prirodna formulacija namenjena otklanjanju tegoba u menopauzi. Odabrano lekovito bilje čini ovaj proizvod jedinstvenim, jer pored uklanjanja neugodnih problema menopauze, Femisan B preventivno deluje protiv bolesti koje se često javljaju u menopauzi kao što su arterioskleroza, osteoporoza, visok krvni pritisak i šećerna bolest.

Prednost Femisana B je što su to potpuno prirodne kapi bez ikakvih kontraindikacija. One uravnotežuju funkcije u organizmu. Ne sadrže apsolutno nikakve hormone, niti konzervanse. Uz pravilnu upotrebu, mogu se neograničeno dugo koristiti.

Najčešći simptomi koji se javljaju u periodu menopauze:

  •  preosetljivost nervnog sistema
  •  nervoza
  •  lupanje srca
  •  nesanica
  •  pojačano znojenje
  •  razdražljivost
  •  nagli osećaji toplote

 

FEMISAN B je dijetetski proizvod na bazi pažljivo odabranog lekovitog bilja, bez dodatih veštačkih materija, boja i hormona. Koristi se kao dopuna ishrani na bazi mešavine biljnih sastojaka koja doprinosi očuvanju normalnog fiziološkog stanja žena u periodu menopauze.

Klimaks ili menopauza, normalna fiziološka pojava u životu svake žene, nosi sa sobom niz propratnih pojava koje su uglavnom neugodne. Ovi problemi mogu trajati kratko, par meseci, ali ponekad mogu trajati čak i nekoliko godina. To je i doba u kojem je znatno veća učestalost šećerne bolesti, visokog krvnog pritiska, bolesti srca i krvnih sudova (arterioskleroza) i proređenja kostiju (osteoporoza). Smanjuje se preosetljivost nervnog sistema, nervoza, lupanje srca, nesanica, pojačano znojenje, razdražljivost i nagli osećaji toplote.

Sastav:
Viscum album, Mellisae folium, Achillea millefolium herba, Calendulae flos, Valeriana officinalis radix.

Način upotrebe:
Piti tri puta dnevno pre jela po 20-30 FEMISAN B kapi u 2dl vode. Preporučuje se zavisno od stepena izrženosti tegoba menopauze kontinuirano korišćenje FEMISAN B u trajanju od 4-6 nedelja. Nakon dvonedeljne pauze terapiju ponoviti.

Neželjena dejstva:
Nisu poznata.

Način čuvanja:
Čuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od svetlosti u orginalnom pakovanju.

Rok trajanja:
Do roka označenog na pakovanju

Additional information

Brendovi

Herbasvet

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products