IvMax četkica za zube – Četkica. Pasta. U jednom.

Klikni i peri

Pasta unutar četkice. Uvijek tu, uvijek spremna i uvijek svježa. Na stisak dugmeta. Koristeći revolucionarnu tehnologiju, stvorili smo kompaktnu, laganu, visokokvalitetnu i jednostavnu – četkicu za zube.

Naša patentom zaštićena anti-dry membrana održava zubnu pastu uvijek svježom. Poboljšava četkanje zuba i pruža desnima laganu masažu.

TVlakna četkice odlikuju se prefinjenom mekoćom i izuzetnom gustinom. Glava četkice za zube je lako zamjenjiva i dostupna je u dvije varijante gustine i mekoće vlakana.

69.00
Qty :

Description

Klikni i peri

Pasta unutar četkice. Uvijek tu, uvijek spremna i uvijek svježa. Na stisak dugmeta. Koristeći revolucionarnu tehnologiju, stvorili smo kompaktnu, laganu, visokokvalitetnu i jednostavnu – četkicu za zube.

Naša patentom zaštićena anti-dry membrana održava zubnu pastu uvijek svježom. Poboljšava četkanje zuba i pruža desnima laganu masažu.

TVlakna četkice odlikuju se prefinjenom mekoćom i izuzetnom gustinom. Glava četkice za zube je lako zamjenjiva i dostupna je u dvije varijante gustine i mekoće vlakana.

Perfektno sazdana

Vrhunska zubna tehnologija primijenjena na aeronautičkim aluminijumskim materijalima utjelovljuje se u ovoj laganoj sofisticiranoj napravi. Precizno izrađeno mehaničko jezgro omogućava idealno doziranu količinu zubne paste koja se pritiskom na taster aplicira na idealnom mjestu za savršeno pranje zuba.

Patrona paste sadrži 30 doza za pranje što obezbijeđuje dvonedjeljnu autonomiju korišćenja četkice. Zamjena iskorišćene patrone obavlja se jednostavno u par poteza čime se oogućava novi ciklus upotrebe ivmax četkice.

Poklopac koji diše

Poklopac četkice za zube dizajniran je i proizveden na način koji osigurava savršenu higijenu četkice. Odlaganje vaše četkice za zube između pranja, kao i pakovanje za putovanja, sigurno je i jednostavno s ovim poklopcem koji diše. Omogućava četkici da se osuši, a istovremeno je čuva od prljavštine i mikroba.

Nema potrebe za dodatnim vrećicama ili kutijama. ivmax četkica za zube je sve što vam treba za dobru i jednostavnu oralnu higijenu.

Pranje na dugme

Pritisnite taster na dnu četkice i pasta je tu, spremna za pranje zuba. Mehanizam za istikanje aplicira preciznu količinu uvijek svježe paste koja se pravi od najkvalitetnijih sastojaka. Kada je potrebno promijeniti patronu sa pastom, prostim okretanjem dugmeta oslobađa se istrošena patrona i na njeno mjesto ubacuje nova.

Medicinski odobrena

Ivmax četkica za zube napravljena je na temelju istraživanja i povratnih informacija stomatologa i drugih medicinskih stručnjaka koji rade zajedno s našim timom inženjera. Osim materijala i mehanike, posebnu pažnju posvetili smo stomatološkim karakteristikama proizvoda.

Najvažniji aspekti četkice za zube su vlakna i veličina glave. Vlakna moraju biti mekana kako ne bi oštećivala desni, i gusto raspoređena da bi uklanjala maksimum zubnog plaka. Dimenzija glave mora biti dovoljno mala da se lako može koristiti oko prednjih, zadnjih, unutrašnjih i spoljašnjih strana zuba. Ivmax četkica za zube koristi preciznu količinu niskoabrazivne paste za zube kako bi zaštitila i njegovala vaše zube, gleđ i desni. Pranje zuba daje najbolje rezultate kada se primijeni minimalna sila ruke. Uvijek preporučujem manuelne četkice za zube jer su prilikom upotrebe više upravljive od električnih. Čista četkica i pasta uvijek su važne kako bi se svela na minimum mogućnost bakterijske kontaminacije . Ivmax je ovaj je aspekt oralne higijene doveo do savršenstva.

Dr Sascha A. Jovanovic
Founder and Academic Chairman of the gIDE Institute

Moćan saputnik na putovanju

Istinski prijenosno oralno higijensko rješenje sa svim potrebnim funkcionalnostima u izvrsno dizajniranom, laganom tijelu. Pojednostavljuje način na koji nosite sve što vam treba. Lako je ne zaboraviti niti jedan deo pribora za pranje zuba kada sve dolazi u jednom predmetu.

Vaš odani saputnik za putovanja na mjesta koja ćete posjetiti.

Izmjenjiva glava

Ivmax manuelna četkica za zube objedinjuje autentični dizajn i vrhunske performanse čišćenja. Izmjenjiva glava četkice dostupna je u dvije verzije, u zavisnosti od gustine i mekoće vlakana. Svako vlakno na vrhu ima oblik zaravnjene hemisfere čime je za desni vaših zuba obezbijeđen savršen tretma. Zamijenite glavu četkice svaka tri mjeseca za najbolje rezultate.

Pasta kojom se štiti priroda

Ivmax zubna pasta izrađuje se od najkvalitetnijih sastojaka u dvije verzije:

Iceberg – za osvježavajući dah i temeljno čišćenje
Snowflake – za osjetljive zube i desni

Mehaničko jezgro naše četkice za zube omogućava maskimalno iskorišćenje paste. Količina neiskorišćene paste koja ostaje u tubi duplo je manja u odnosu na uobičajena pakovanja zubne paste. Tuba se izrađuje od razgradivih materijala i za razliku od uobičajenih pakovanja, ne sadrži metale.

Ovo je naš doprinos smanjenju odlaganja štetnih materija u prirodu.

Personalizovano rješenje za oralnu higijenu

Koliko često bi trebalo da zamijenite četkicu za zube? Šta je bolje, manuelna ili električna četkica? Koliko paste za zube treba koristiti prilikom pranja?

Ovo su pitanja na koja ne morate da imate odgovore jer ih imamo mi. Jednom kada kupite godišnji plan vezan za našu četkicu za zube, riješavate sve probleme u vezi sa oralnom higijenom.

Svaka tri mjeseca dobijate novu glavu četkice za zube, zajedno sa tromjesečnom zalihom paste. Nije potrebno da ponovno naručujete, vaša nova glava četkice za zube i tube sa pastom biće vam isporučene onda kada vam zatrebaju.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.