Babor Phytoactive Reactivating

Za dosadnu kožu kojoj je potrebno podmlađivanje.

Sadržaj: 100 ml

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla: 7220

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

18.30
Qty :

Description

Idealna faza tretmana za čišćenje sa HI-OL sa biljnim esencijama prilagođenim dosadnim i zahtevnim tipovima kože. Dizajniran da osveži kožu i daje sjaj. Ekstrakt Agrimonia sa prirodnim antioksidantima koji pomaže u suprotstavljanju negativnim faktorima životne sredine.
Idealna faza za negu kože za zahtevnu kožu kojoj je potrebno podmlađivanje. Dizajniran za upotrebu sa BABOR HI-OL sredstvom za čišćenje.

Sa slatkim bademom, zelenom kafom i ginkgo bilbom. Omogućava nežno, dubinsko čišćenje. Odabrane biljne esencije temeljno vlaže i vitalizuju kožu tokom čišćenja.

Pomaže u vlaženju i revitalizaciji. Detoksikantni ekstrakt agrimonia eupatoria, koji je ekskluzivan za BABOR, hidrira kožu, čak i kada očistite. Odabrane biljne esencije slatkog badema, džumbara (kineski datum) i ginkgo biloba temeljito vlažu i vitalizuju kožu.

Naneti 4 pumpe HI-OL na kožu (nemojte prethodno umotati kožu), a onda nanijeti 2 pumpe Phytoactive na vrhu. Vlažite prste i masirajte u kožu sve dok se ne stvara mlečna emulzija. Dobro isprati sa puno hladne vode.

Sastojci:  AQUA, GLYCERIN, ALCOHOL DENAT., PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PYRUS MALUS FRUIT WATER, PHENOXYETHANOL, BUTYLENE GLYCOL, COFFEA ROBUSTA SEED EXTRACT, GINKGO BILOBA LEAF EXTRACT, CARBOMER, PARFUM, POTASSIUM SORBATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ALCOHOL, PHENETHYL ALCOHOL, GERANIOL, SODIUM HYDROXIDE, AGRIMONIA EUPATORIA EXTRACT, CITRONELLOL, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS FLOWER EXTRACT, TRISODIUM EDTA, CITRIC ACID

Sastojci su navedeni u opadajućem nizu zapremine prema obaveznom zahtevu o deklarisanju

Additional information

Brendovi

Babor

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products