The Verde zeleni čaj u kapsulama

Pakovanje: 60 kapsula

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla:5618

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

8.70
Qty :

Description

Zeleni čaj je dodatak ishrani sa antioksidantnim dejstvom koji se preporučuje kao pomoć u toku režima mršavljenja. Rezultati kliničkih studija pokazuju da komponente ekstrakta zelenog čaja smanjuju resorpciju masti i ugljenih hidrata. Pomaže aktiviranje metaboličkih procesa i stimuliše eliminaciju masnih naslaga i suvišne tečnosti iz oranizma, a naročito efikasno deluje na naslage masti u predelu stomaka.

Pored toga, zeleni čaj štiti srce i krvne sudove i usporava starenje kože.

Redovno konzumiranje zelenog čaja ima brojna blagotvorna dejstva. Najvažnije je to što je on veoma jak antioksidans (zbog visoke koncentracije polifenola) i bori se protiv slobodnih radikala koji menjaju ćelije u organizmu, oštećuju DNK i dovode do smrti ćelija. Antioksidansi u zelenom čaju su nekoliko desetina puta efikasniji od vitamina C i E, koji važe za dobre antioksidanse. Mladi listovi čaja su bogati antioksidansima i da bio se očuvalo to dejstvo – neophodno je da se prikupe i obrade pre fermentacije koja dovodi do tamne boje karakteristične za običan čaj.

Kapsule The verde ESI® sadrže mikronizovani prah suvih listova i suvi ekstrakt lista sa 40% polifenola koji su nosioci antioksidansnog dejstva.

Umesto klasičnih želatinskih kapsula ESI® koristi Naturcaps® kapsule od biljnih vlakana dobijenih fermentacijom tapioke pa su potpuno prirodne i bez veštačkih boja, lako svarljive i prilagođene i vegetarijancima i veganima.

 

Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu i GMO.

Proizvod je pogodan za veganski način ishrane.

Aktivni sastojci

Listovi zelenog čaja u prahu  350 mg

Listovi zelenog čaja standardizovani ekstrakt  150 mg

od čega polifenola 60 mg

Preporučuje se uzimanje 2 kapsule na dan.

Upozorenja: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i deci mlađoj od 12 godina. Proizvod ne treba da koriste osobe osetljive na kofein, osobe obolele od hipertenzije, osobe na terapiji oralnim  antikoagulantima i slučaju preosetljivosti na bilo koju komponentu proizvoda, odmah prekinuti primenu.

Tanini iz zelenog čaja mogu smanje resorpciju gvožđa i ne preporučuje se osobama sa anemijom.

 

Additional information

Brendovi

ESI

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products