Zodex čaj 140g

Namenjen je održavanju fiziološke funkcije i unapređenju zdravlja organa urinarnog sistema. Preporučenim načinom upotrebe ovog čaja, pomažemo ispiranje mokraćnih puteva kod bakterijskih infekcija i upalnih procesa, kao i izbacivanje peska i kamena iz bubrega i ostalih mokraćnih organa.

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla:6223

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

Cijena na upit

Description

Mešavina domaćeg čaja

Predstavlja 100% prirodni proizvod, izrađen od organski sertifikovanih lekovitih biljnih sirovina. Poseduje i HALAL sertifikat, koji potvrđuje da je celokupni proces proizvodnje  usklađen sa pravilima i smernicama kojim organizacija obezbeđuje da proizvod može da se koristi od strane pojedinaca muslimanske veroispovesti.

Dosadašnja implementacija svih potrebnih standarda i sertifikacija proizvodnih procesa, kao i proizvoda zajedno, argumentuju pristup i odgovornost u radu, predstavljajući pokretačku snagu koja kompaniju ALTERNATIVA MEDICA pretvara u lidera na ovim prostorima i šire. Kvalitet proizvoda se permanentno kontroliše na svim proizvodnim nivoima, u skladu sa važećim propisima i u saradnji sa akreditovanim laboratorijama. Obezbeđivanjem ovakvih uslova proizvodnje, korisnicima se, već 15 godina, pruža vrhunski biljni proizvod, standardnog i stabilnog kvaliteta, koji je efikasan i bezbedan za upotrebu.

Namenjen je održavanju fiziološke funkcije i unapređenju zdravlja organa urinarnog sistema. Preporučenim načinom upotrebe ovog čaja, pomažemo ispiranje mokraćnih puteva kod bakterijskih infekcija i upalnih procesa, kao i izbacivanje peska i kamena iz bubrega i ostalih mokraćnih organa.

U sastav ove čajne mešavine ulaze biljne sirovine rastavića, zlatnice, vrbe, breze i kleke, koje sadrže kompleks fiziološki aktivnih sastojaka (triterpenski saponozidi, flavonoidi, polifenolna jedinjenja, etarska ulja, diterpeni, tanini, vitamini, minerali i dr.), koji su nosioci: diuretične, antimikrobne, antiinflamatorne, spazmolitične, analgetske i hemostatične aktivnosti.

Efikasno i blagotvorno delovanje lekovitih biljnih sastojaka, čine primenu ovog čaja pogodnom kod svih vrsta urinarnih infekcija i peska i kamena u mokraćnim organima (urolitijaze). Zodeks čaj se može preventivno koristiti da spreči pojavu peska u bubrezima. Posebno se preporučuje osobama sklonim čestim infekcijama mokraćnih puteva, kao i onima sa povećanim rizikom od razvoja bubrežnog kamenca.

Način primene: vrhom punu kafenu kašičicu čaja preliti sa 200 ml ključale vode, poklopiti, ostaviti da stoji 20 minuta i procediti. Uzimati četiri puta dnevno po šolju čaja između obroka.Čaj koristiti sveže pripremljen.

Napomena: Proizvod nije zamena za zdravu i uravnoteženu ishranu. Preporučena dnevna doza se ne sme prekoračiti. Proizvod nije namenjen za dijagnozu ili lečenje bilo koje bolesti. Čaj koristiti sveže pripremljen.

Kontraindikacije: Primena proizvoda kontraindikovana je kod pacijenata sa srčanom ili bubrežnom insuficijencijom, pacijenata sa preosetljivošću na salicilate, kod dece (zbog veze između salicilata i Rejesovog sindroma). Kontraindikovana je primena kod trudnoće i dojenja, kao i kod nekih inflamatornih oboljenja bubrega. U slučaju pojave preosetljivosti na neki od sastojaka čaja, treba odmah prekinuti sa korišćenjem proizvoda.Nalažu se mere opreza i konsultacija sa lekarom ili farmaceutom kod ozbiljnih infektivnih oboljenja, srčane insuficijencije i hipertonije.

Način čuvanja: Na suvom i hladnom mestu, zaštićeno od svetlosti, van domašaja dece.

Pakovanje: 140g.

Rok upotrebe: označen na pakovanju.

Additional information

Brendovi

Alternativa Medica

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products