Aloe Vera Esi 500ml

Najčešće se preporučuje:

  • za jačanje imuniteta (posledica visokog sadržaja mukopolisaharida). Antivirusni, antibakterijski i antizapaljenski efekti su posledica sadržaja brojnih enzima i antrahinona.
  • za ublažavanje problema organa za varenje, posebno kod kolitisa i iritabilnog kolona
  • za pročišćavanje organizma i izbacivanje toksina, kao i ublažavanje neželjenih dejstava pojedinih lekova (npr. hemioterapeutika)
  • uz redovnu terapiju kod pacijenata sa dijabetesom tipa II za bolju kontrolu nivoa šećera u krvi
  • za prevenciju ateroskleroze

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

7.60
Qty :

Description

Aloe vera sok je nerazblaženi 100% sok svežeg lista Aloe Barbadensis. Proizveden od biljaka u čijem uzgajanju nisu korišćeni pesticidi i hemijska đubriva. Ovaj sok je jedinstvena mešavina sastojaka celog lista i gela koji se nalazi u listu, proizveden je najdelikatnijim postupcima koji omogućavaju prirodnim komponentama sveže biljke da ostanu neizmenjene. Sok aloje se tradicionalno koristi za pročišćavanje i jačanje organizma. Fabrika ESI spa za izradu preparata na bazi aloje koristi isključivo biljke organskog porekla i garantuje minimalni sadržaj polisaharida od 7000 mg/l.

Aloe vera ESI sokovi se dobijaju hladnim ceđenjem što im omogućava da zadrže aktivne sastojke (enzime i polisaharide) koji su prisutni u svežoj biljci. Sok od aloje ima visoku nutritivnu vrednost zbog prisustva vitamina, aminokiselina, minerala, ugljenih hidrata i enzima. Proizvod ne sadrži: gluten, derivate mleka, laktozu, dodate šećere, veštačke boje i arome, GMO. Prilagođen je veganima. Preparat je prirodni proizvod i zbog toga može varirati u ukusi, boji i gustini od serije do serije. Ove razlike nemaju uticaj na kvalitet i efikasnost proizvoda.

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products