Collistar flasteri za stomak i bokove

Pakovanje: 8 komada

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla:9450

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

54.80
Qty :

Description

Potpuna revolucija u svetu tretmana za telo: tehnološki inovativan „šok“ tretman u vidu flastera koji pomažu u smanjenju lokalizovanih masnih naslaga i preoblikovanju stomaka i bokova. Preoblikuju za samo 4 nedelje, sužavaju struk, zatežu i učvršćuju. Kada se nanese na tretiranu površinu, flaster tokom 8 sati postepeno otpušta aktivne sastojke: Caffeine, Garcinia Cambogia i Ginkgo Biloba, pružajući intenzivni efekat oblikovanja i učvršćivanja tela. Izuzetno praktičan za upotrebu i prijatan za nošenje, u samo nekoliko koraka se nanosi i savršeno prijanja na kožu, stvarajući osećaj ‘second skin’. Nevidljiv je ispod odeće i može se ostaviti da deluje tokom cele noći ili tokom uobičajenih dnevnih aktivnosti. Pakovanje sadrži količinu za 1-mesečni tretman (8 komada za jednokratnu upotrebu). Mogu se koristiti tokom cele godine, a savršeni su pred početak bikini-sezone. Idelni su za sve tipove kože, ali ih nemojte koristiti ukoliko postoje trenutne iritacije ili tokom izuzetnog fizičkog napora. Namenjeni su samo predelu stomaka i bokova. Izbegavajte kontakt sa očima i držite ih van domašaja dece. Klinički dokazana efikasnost.

Sastav: kambodžanska garsinija (limfna drenaža), ginko biloba (zateže i učvršćuje), kofein (lipolitičko dejstvo), termoaktivni sastojci (podstiču mikrocirkulaciju)

Upotreba: Za maksimalan učinak i savršen stomak i bokove, flastere koristite 2 puta nedeljno, tako što ćete ih naneti na čistu i potpuno suvu kožu, i ostaviti da deluju tokom 8 sati. Prilikom skidanja, pažljivo odlepite ivicu i kratkim i brzim pokretom skinite ceo flaster (poput klasičnog flastera), bacite ga i operite ruke. Tokom nošenja, a u zavisnosti od osetljivosti kože, možete osetiti blago peckanje i toplotu koji su posledica ubrzanja mikrocirkulacije.

Additional information

Brendovi

Collistar

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products