Guam Britannia Dren kesica

Guam napitak na bazi algi, zelenog čaja i biljnih ekstrakata za drenažu organizma.

Pakovanje: 30 kesica po 12 ml (prodaja na komad)

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla: 2778

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

0.91
Qty :

Description

Britannia Dren Plus omogućuje eliminaciju suvišne tečnosti i toksina iz organizma. Čišćenje organizma pomaže uspostavljanje normalnih fizioloških funkcija, koje može usporiti akumulacija štetnih tvari, kao što su slobodni radikali i toksini, koji se akumuliraju nakon preobilnih obroka i nakon dugotrajnog sedenja koje je karakteristično za zimski period.

BRITANNIA DREN zahvaljujući prirodnim aktivnim komponentama može pomoći organizmu da održi dobru fizičku kondiciju i da nađe novi izvor energije. Upotreba: sadržaj kesice nasuti u 1 litru vode i piti tokom dana.
Za drenažu Britannia Drenom preporučuju se ciklusi od 2-3 meseca nakon čega sledi odmor od 2 meseca. Preporučuje se čišćenje Britannia Drenom barem 3 puta godišnje.

Aktivne komponente: morske alge, zeleni čaj, Spirea, Pilosera, Ortosifon, crna ribizla, suvi ekstrakt smeđe alge odeđenog preko joda (0.01%), ananas. Antioksidativni efekat zelenog čaja je aktivniji od većine antioksidanata. (20 puta više od C vitamina). Aktivni principi nalaze se u listu, a čine ih: eterično ulje, saponini i flavonoidi sa jakim diuretičnim i depurativnim delovanjem. Ortosifon list osim diuretskog delovanja na bubreg, aktivira se i detoksikacija organizma od toksičnih materija na bazi azota. Fucus vesiculosus pravi je koncentrat mora, bogat je oligoelementima, vitaminima i mineralnim solima.

Additional information

Brendovi

Guam

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products