Multi-Gyn Femiwash

Pakovanje: 100ml

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla:7102

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

7.20
Qty :

Description

Za blagu intimnu higijenu bez sapuna

  • Izuzetno blag, siguran i ne izaziva iritaciju
  • Uravnotežen pH, bez parfema, konzervansa
  • Samo za upotrebu u intimnoj regiji

Efikasnost Multi-Gyn FemiWash-a

Intimna oblast kod žena sastoji se od labija (usana) koje prekrivaju otvor uretre i vagine. U narodu je ovo celo područje poznato kao “vagina”.

Tkivo intimnih delova sastoji se od kože i sluzokože. Budući da sluzokoža nema rožnati sloj (stratum corneum), intimno područje prilično je osetljivo na mikroorganizme poput bakterija i gljivica. Visoka kiselost vaginalnog područja je važna prirodna zaštita jer većina štetnih mikroorganizama ne raste u kiselom okruženju. Vrlo je važno ne narušavati, već održavati ovu kiselost sredine. Za ovu kiselost odgovorna je mlečna kiselina koju proizvode laktobacili u vagini. Često pranje običnim sapunom, šamponom, gelom za pranje tela itd., štetna je metoda higijene. Sapuni su najčešće alkalni i narušavaju kiselost vaginalnog područja. Kao rezultat, štetne bakterije, koje dobro rastu u alkalnom području, dobijaju šansu da se razmnože i potisnu korisne laktobacile. Posledice mogu biti infekcija mokraćne bešike i vaginalne infekcije. Sapuni često sadrže agresivne surfaktante i alergene materije poput konzervansa i parfema.

Dobra i sigurna higijena je izuzetno važna za ženu.
Multi-Gyn FemiWash ne sadrži sapun. ali sadrži prirodne komponente za regeneraciju kože koje štite i održavaju zdravlje tkiva. Vrlo je praktičan. Penu stvara specijalna kapica bočice. Pena se istisne na ruku i nanese na željeno područje. Većina proizvoda za pranje prvo se pomeša se s vodom, a zatim nanese, dok se FemiWash direktno nanosi što obezbeđuje bolje higijenske rezultate.

Multi-Gyn FemiWash čisti vrlo blago i efikasno, bez narušavanja prirodnog odbrambenog sistema vagine. Multi-Gyn FemiWash sadrži 3 nove, izuzetno blage aktivne komponente. Multi-Gyn FemiWash optimalan je i siguran proizvod za čišćenje intimnog dela tela. Ne sadrži iritirajuće materije poput konzervansa i parfema. Multi-Gyn FemiWash je kisela tečnost, jer sadrži mlečnu kiselinu, koja se inače proizvodi u telu. Ovo obezbeđuje održavanje i povećanje kiselosti vaginalnog područja. Upotrebom Multi-Gyn FemiWash-a stimuliše se rast laktobacila i poboljšava vaginalna flora.

Additional information

Brendovi

Bioclinica

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products