No Dol Max Gel

Sadržaj: 100ml

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla:4418

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

8.30
Qty :

Description

NO DOL® krema ima zaštitno i umirujuće dejstvo. Njena primena je naročito efikasna u slučajevima bolnih i ukočenih zglobova.

Glukozamin : Zaštita zglobova, poboljšanje elastičnosti hrskavice, prevencija i kontrola osteartritisa. Neophodan za sintezu glikoproteina, između ostalih i proteoglikana, proteina koji su prisutni u hrskavici. Nedostatak glukozamina uzrokuje stvrdnjavanje hrskavice i bolove u zglobovima.
Đavolja kandža : Protivupalno i analgetsko, aktivni principi (harpagozidi) sprečavaju sintezu prostaglandina obavljajući protivupalnu aktivnost, bez sporednih efekata nesteroidnih antiinflamatornih lekova (NSAIL). Korisni su za umanjenje simptoma reumatidnog artritisa, artroze i uopšte upala.
Aloe vera : Protivupalno, Aloe Vera koja se nalazi u NO DOL (oslobođena derivata antrhinona-aloina), zahvaljujući svojim brojnim komponentama gela aloje (mukopolisaharidi, minerali, aminokiseline i enzimi) ostvaruje protivupalnu funkciju.

Sastav:  Glukozamin, MSM kompleks, Ekstrakti vrbe, đavolje kandže, aloje i arnike

Kremu nanositi, najmanje dva puta dnevno, na bolna mesta i masirati do potpune apsorpcije.

Napomena:  Dejstvo preparata je garantovano samo ako je tuba neoštećena. Prestati sa upotrebom u slučaju da se pojavi iritacija (crvenilo, svrab) ili hiperosetljivost kože i potražiti pomoć lekara ako se simpotomi ne povuku ni nakon prestanka primene.
Pročitajte pažljivo uputsvo za upotrebu. Čuvati van domašaja dece. No dol krema ne sme da se nanosi na oštećenu kožu i u blizini očiju. Samo za spoljašnu upotrebu.

Additional information

Brendovi

ESI

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products