EnerPlus Junior kesice

Igra i škola

Sadržaj: 15x10ml

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla:2161

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

1.30
Qty :

Description

EnerPlus Junior je dodatak FruttOligolisato®, Cink pidolato, koji podržava normalne kognitivne funkcije, a vitamini B2, B3 i B6 koji promovišu normalan energetski metabolizam i smanjuju umor i zamor. Ekstrakt Ehinacea, zajedno sa cinkom, doprinosi normalnoj funkciji imunog sistema. Proizvod je završen fosfatidilserinom, sastojkom soje lecitina, meda i matičnog mleča.

To je energetski tonik koji podržava organske odbrane, prijatan ukus omogućava administraciju djeci.

1 kesica dnevno, u jutarnjim postama ili po potrebi, čisti ili razblaženi u drugoj tečnosti.

Sastojci: FruttOligolisato® (sastavljeni sok Urmi, Aronia koncentrovan sok i sipani sok), med, vosak, vitamini B2, B3 i B6, cink, fosfatidilserin i Echinacea ekstrakt.

Fruttoligolisato®, srce EnerPlus-a, je uravnotežena mešavina sokova Aronia, Urmi i Pirinčanih klica, posebno bogata fitonutrijentima. Pirinčana klica, proizvedena u nacionalnom parku Lessinia (Italija) koristeći kontrolisanu izvorsku vodu, bogata je mikrohranjivacima; koncentrovani sokovi Date se dobijaju od ploda ovog biljke iz Mediterana Afrike, dok je koncentrovani sok Aronia, biljka iz Sjeverne Amerike sa dubokoj ljubičastim plodovima, koristan kao tonik i podstiče prirodnu odbranu tela.

Bez glutena i bez laktoze. Bez konzervansa.

Additional information

Brendovi

Biosline

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products