EnerPlus Noni-Eleuterococco kesice

Um i telo

Sadržaj: 15x10ml

PDV je uračunat u cijenu proizvoda.

Šifra artikla:5576

Cijena je sklona promjenama, provjeriti na telefon 069 312 400 tačnu cijenu prije narudzbe!

1.30
Qty :

Description

EnerPlus Noni-Eleuterocco je dodatak zasnovan na FruttOligolisato® i supstancama sa tonskim efektom kao što su ekstrakt Eleutherococcus i Noni sok. Noni je polinezijska biljka sa toničnim i antioksidativnim efektom posebno preporučljivom u slučaju fizičkog i mentalnog umora, dok Eleutherococcus može biti korisno za povećanje memorije i kognitivne funkcije. Sadrži i fosfatidilserin, komponentu soje lecitina, meda i kraljevske žele.

Daje telu snagu da prevaziđe trenutke ekstremnog umora.

1 kesica dnevno, ujutru na prazan želudac ili po potrebi, samostalno ili razblaženo u drugoj tečnosti.

Fruttoligolisato® (koncentrovani sokovi Date, koncentrovan sok Aronia i sok od pirinčanih kalorija), med, mlečna jela, fosfatidilserin, ekstrakt Eleutherococcus i sok Noni.

Fruttoligolisato®, srce EnerPlus-a, je uravnotežena mešavina sokova Aronia, Urmi i Pirinčanih klica, posebno bogata fitonutrijentima. Pirinčana klica, proizvedena u nacionalnom parku Lessinia (Italija) koristeći kontrolisanu izvorsku vodu, bogata je mikrohranjivacima; koncentrovani sokovi Date se dobijaju od ploda ovog biljke iz Mediterana Afrike, dok je koncentrovani sok Aronia, biljka iz Sjeverne Amerike sa dubokoj ljubičastim plodovima, koristan kao tonik i podstiče prirodnu odbranu tela.

Nema glutena ili laktoze. Bez konzervansa.

 

Additional information

Brendovi

Biosline

Reviews

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Related products